De business

Jouw Forever Business geeft je de mogelijkheid om vrij en onafhankelijk te zijn. Om je te helpen snel succesvol te worden met Forever, is er in de loop der jaren hard gewerkt om een eenvoudig plan te maken dat je kunt volgen en dat bewezen voor succes zorgt. Handig; je hoeft zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden, we weten wat werkt!

Jayne-Leach-John-CurtisSummaryTop-F.B.O.’s uit Engeland ‘John Curtis & Jayne Leach‘ hebben een methode en een werkboek gemaakt dat al jaren met ongekend succes wordt toegepast. Wij werken hier ook mee binnen ons team.

Zo krijgen jouw mensen de juiste informatie over de producten, het bedrijf en het zelfstandig opzetten van een eigen succesvol team. Dezelfde stappen die jou worden geleerd, kun jij weer doorgeven aan jouw teamleden. Dit heet duplicatie en is in de netwerkmarketingbranche van ongekend belang voor succes!

Bijbehorende werkboeken krijg je bij je eerste 2CC-startpakketbestelling en kun je los krijgen in de Forever webshop. Het heet “Sherpa Support Plan”, en bestaat uit een aantal boekjes. Wij werken in ons team actief met deze materialen. Zorg dat je er een paar in huis haalt.

Belangrijke tip: Bekijk de instructievideo van Jayne Leach.  First steps to manager (30 min.)