De producten

Op deze teamsite helpen we je met wat achtergrondinformatie over de producten. Probeer de basiskennis snel in je op te nemen, zodat je weet welke producten er zijn en waar ze voor worden gebruikt. Houd de kennis bewust zo eenvoudig mogelijk.

gelEen succesvolle business bereik je niet door alle producten uitvoerig te bestuderen en te leren, maar door een groot netwerk op te zetten van FBO’s en klanten. Besteed dus niet teveel tijd aan deze informatie, maar leer de producten kennen door kennis en ervaringen te delen op trainingen en bijeenkomsten. En natuurlijk door de producten zelf te gebruiken. Je mag op de kwaliteit van de producten vertrouwen. Ze doen al tientallen jaren wat ze beloven en Forever heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Leer de producten kennen
Bekijk allereerst de site “basisproduct kennis” en leer in 30 minuten de bekendste producten kennen. Ga ze vervolgens zelf uitvoerig uitproberen om er achter te komen wat jouw ervaringen zijn. Op deze site vind je ook het digitale producthandboek.

Starterspakketten
Bekijk de starterspakketten, zodat je weet hoe je jouw nieuwe mensen het beste kunt opstarten en waarom een starterspakket altijd een goede keuze is! De diverse opties worden duidelijk aan je uitgelegd.

Branches
Forever is actief in verschillende branches. Kenmerk: deze segmenten groeien allemaal als kool! Verdiep je daarom in deze branches en kijk wat voor jou goed voelt. Werk met producten waar je zelf achter staat en die je vol vertrouwen kunt aanbevelen aan mensen in je omgeving.

Tevredenheidsgarantie
Alle producten hebben een 30-dagen garantie. Tevredenheid wordt dus door Forever gegarandeerd. Dat werkt voor jou en voor de mensen in jouw team natuurlijk heel veilig, maar nog belangrijker: Forever heeft het volledige vertrouwen in zijn eigen producten.

Europese EFSA regels
Er is in Europa een regelgeving van kracht, die er voor zorgt dat mensen die geen kennis van zaken hebben, ook geen gezondheidsadvies mogen geven. Deze regels zijn ook van kracht voor ons. Aangezien we geen dokters of gecertificeerde aloë specialisten zijn, mogen we de producten aanbevelen, maar geen gezondheidsadviezen geven. Lees deze regels door en handel ernaar.

Het beste uit de natuur, rechtstreeks in onze producten.
Aloë zit in het DNA van Forever Living Products.