De eerste stappen

1. REGISTREREN BIJ FOREVER
sign_docGa naar www.foreverliving.com, verander de landkeuze naar ‘Nederlands’ en klik op ‘Registreren’ (rechts bovenaan de pagina). Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Dit is enerzijds een simpele stap die je binnen 10 minuten zet, zonder dat het verplichtingen met zich meebrengt. Anderzijds is het een enorm grote stap, omdat het het begin is van het nieuwe Forever-avontuur.

2. BESTELLEN
Gefeliciteerd! Je bent nu officieel een F.B.O. (Forever Business Owner). De positie in ons marketingplan is nu “Novus Customer”. Je kunt nu je eerste producten bestellen met korting (15%). Denk aan producten die je wilt leren kennen, denk aan werkmateriaal of producten voor beoogde klanten. Er zijn verschillende startpakketten, je sponsor kan je helpen met advies, zodat je start met producten die aansluiten bij jouw doelstellingen.

Is je eerste bestelling €500 of meer? Dan ben je direct Assistent Supervisor. Dit is een belangrijke stap, want een A.S. heeft een internationale businesslicentie, een veel hogere inkoopkorting (35%!!) en een gratis promotiematerialenpakket om jezelf in te lezen en om aan klanten mee te geven. Een stap die je meteen hoogte geeft, vooral gezien de mogelijkheden die er gegeven worden. Wij adviseren nieuwe teamleden om op deze positie te beginnen.

3. ERVAREN
Ga zo snel mogelijk met de producten aan de slag. Maak alles open, zet de aloë in de koelkast en vervang de producten in je badkamer voor de producten uit je eigen Forever-business. Hoe eerder je alles gaat ervaren, hoe eerder het kan beginnen. Tip: leen ook wat producten uit of geef ze cadeau aan familie en vrienden, want ze helpen je vast graag met uitproberen. Hun reacties zijn voor jou het unanieme bewijs dat de producten doen wat ze beloven.

4. VERBINDEN EN AANSLUITEN
Het is nu belangrijk dat je je snel thuis gaat voelen in je nieuwe situatie. Laat jezelf op sleeptouw nemen, stel je actief op en stel je open voor nieuwe contacten. Bezoek je eerste presentaties, trainingen, Succesdays en Super Saturdays. Heb je vragen? Bel naar het gratis nummer van Forever, dan leer je meteen de mensen van support kennen! Al deze nieuwe contacten ga je hard nodig hebben.

 • Ben je al lid van de besloten TZG-Facebookgroep? Vraag je sponsor om toegang.
 • Voor mensen met veel ambitie is er een WhatsApp groep, laat je aanmelden.
 • Block alle zondagavonden (19.30 – 20:30) in je agenda, dan doen we de online teammeeting op www.tkzg.nl.
 • Schrijf alle Succesdays en Super Saturdays voor de rest van het jaar in je agenda, mis er geen één!

 Er bestaat een soort online encyclopedie
op de website: www.flp.com bekijk ‘m eens!

5. OPSTARTGESPREK
Plan een opstartgesprek met je sponsor of zijn/haar mentor. Netwerkmarketing is een eenvoudig vak, maar je hebt het niet op school geleerd. Hoe zet je een product in de markt? Hoe vind je nieuwe FBO’s? We gaan het je leren! Om je voor te bereiden op het opstartgesprek geven we je wat adviezen:

 • Zorg dat je pen en papier of tablet paraat hebt en neem je agenda mee.
 • Denk na over je doelen; waarom ben je met Forever gestart?
 • Hoeveel wil je gaan verdienen per maand?
 • Hoeveel uur ga je per week vrij maken voor je business?
 • Wie ken je, die deze business ook aantrekkelijk zou vinden?
 • Wie ken je, die de producten mogelijk interessant zou vinden?
 • Welke producten vind je zelf razend interessant om te leren kennen?

Print, en geef deze checklist “voorbereiding opstart” aan mensen mee, die naar aanleiding van jouw sponsorgesprek (1-op-1): “ja het lijkt me leuk om te starten” hebben gezegd. Dan weten ze ongeveer hoe ze zich moeten gaan voorbereiden op hun eigen opstartgesprek. Doe alles samen met je mentor, zodat je het kunstje kunt afkijken. Daarna kun je zelfstandig dezelfde stappen herhalen. Heel veel succes!!