Internationaal sponsoren

Sponsoren in het buitenland, hoe werkt dat precies?

25-europese-vlaggenJe mag in alle 158 landen waar Forever gevestigd is op zoek naar nieuwe teamleden. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Lees hieronder de nodige informatie en zet je eerste stappen over de grens!

  • Je kunt op de teamsite een Engelstalige bedrijfspresentatie vinden van Ange Loughran. Deze is krachtig en erg informatief. Voor andere talen; even zoeken op Youtube of op DiscoverForever.com. Stuur deze naar je prospect. Hiervoor kun je ook advies vragen aan het betreffende hoofdkantoor. Zie hieronder.
  • Bel naar het Nederlandse hoofdkantoor en vraag of ze het betreffende land ‘voor je open willen zetten’. Zo word je gekoppeld in het systeem en ben je in het lokale systeem daar ook te vinden.
  • Zoek contact met het hoofdkantoor in het betreffende land. Bij je startbestelling heb je een hoofdkantorenboek gekregen met de gegevens die je nodig hebt. (of kijk hier:https://www.foreverliving.com/distribNew/WorldLocations.do) Vraag dit hoofdkantoor naar de gemakkelijkste manier om iemand in dat land te kunnen sponsoren en vraag om een dichtbijzijnste Ontmoet Forever (Business Opportunity Meeting). Geef dit door aan je prospect. Zorg dat deze persoon ‘connected’ wordt, zodat hij/zij er niet alleen voor staat!
  • Download op de back-end van de website van Forever het Internationale sponsorformulier (Onder Support en dan onder Formulieren en Downloads). Vul dit in en scan dit. E-mail dit naar jouw prospect en vraag aan hem/haar of hij/zij het tweede gedeelte invult. Laat dit weer inscannen en mailen naar het lokale hoofdkantoor, met jou én het Nederlandse hoofdkantoor op de CC. Zo voorkom je fraude.
    Let op; misschien geeft het lokale hoofdkantoor een ander advies. Volg dat dan op.

CC’s
De CC’s van een gesponsord teamlid in het buitenland tellen pas mee nádat je Manager bent. Je kwalificeert je dus voor Supervisor, Assistant Manager en Manager op enkel je Nederlandse CC’s. Je wordt wél uitbetaald over de omzet uit het buitenland, mits je in Nederland je 4CC actief haalt. Op het moment dat jouw buitenlandse teamlid zich eerder kwalificeert dan jij, dan neem jij die positie ook over. Dus, Jeanne uit Frankrijk wordt Supervisor en jij bent dat nog niet, dan word jij dat automatisch ook. Op het moment dat Jeanne Manager dreigt te worden en jij bent dat nog niet op jouw Nederlandse CC’s, dan word je alléén Recognized Manager als je in beide landen 4CC actief bent (en je in Nederland nog 25CC draait uit andere lijnen.) Tegen die tijd hebben we nog wel contact, dit houden we scherp in de gaten!